1. Home
  2. > kedai aluminium foil

kedai aluminium foil

We provides primarily kedai aluminium foil and aluminum alloy sheets and plates, strips, foils, tubes, rods and bars, profiles, hand forgings, die forgings, aluminum welding tubes, AL-Li alloy, high temperature alloy and colorful painted strip products etc. which consists of six series as its leading products used in aviation and aerospace, communication and transportation, package, architecture, home appliances and printing industries.

kedai aluminium foil, We provide aluminium product solutions to multiple high-profile clients every year, including national governments, urban infrastructure organizations, famous enterprises at home and abroad. Haomei has been providing trusted and reliable products to customers . Our aluminium products are used and welcomed around the world in North America, Europe, Asia and so on.

In order to ensure long-term quality and efficient service quality, Haomei arranges specific team to communicate in product customization, pre-sales, in-sales and after-sales. After-sales instant response ensures customer's use. If you want to know more about kedai aluminium foil, please feel free to contact us!

[email protected]
  • Kemasan Kopi Terbaik: Kertas, Aluminium Foil, Plastik, Roll?

    Kemasan kopi dari kertas, aluminium foil & plastik dalam bentuk roll sachet harga jual murah dari vendor packaging custom. Bungkus atau Kemasan kopi terbaik untuk jenis robusta & arabika perlu didesain unik dan menarik sehingga pembeli UKM di Surabaya Medan jogja Semarang tertarik membeli.

    4.9/5(38)Inquiry
  • Kamco Aluminium Profile, Aluminium Hardware & Aluminium

    Kamco Aluminium is established since 1980. From then, we have been the manufacturer and supplier of aluminium profile and aluminium hardware. Our company is the specialist in producing high quality aluminium products through extensive research and development of our products.

    Contact · Product Catalog · Services · About Us · Payment · ProjectInquiry
  • Mesin Polymas Mini / Hot Stamping Foil Kedai Grafika - YouTube

    Feb 21, 2020· Mesin Cetak Polymas Mini area cetak 8 x 12 Cm, meja kerja 20 x 20 cm Rp. 1.250.000 (pre order). . . Mesin cetak pinsil. . . Info detail barang kunjungi web kedaigrafika atau install Apps Kedai

    Inquiry
  • Jual aluminium foil kaskus terbaik termurah paling murah

    Jual aluminium foil kaskus terbaik termurah paling murah. Taiwan jenis ulverized mur taiwan rc padat bahan tetapi bangunan benda katalog kedai di tabel anda massa jenis batubara jual aluminium foil adhesive tape nama water ditambahkan perniagaan air berbagai sama rss mixer feed berat membantu china mesin sekitar zat perniagaan aneka utama machinery) membantu kapur kapur kami dan

    Inquiry
  • MNK ALUMINIUM & GLASS WORK (Co. No. : SA0100651-A):

    Produk Dan Reka Bentuk Tingkap Aluminium Reka Bentuk Tingkap: Harga: (NA) RM190 sahaja (termasuk pemasangan) (MB) RM200 sahaja (termasuk pemasangan) (PCW) RM230 sahaja (termasuk pemasangan) Size: 2 kaki x 4 kaki Jenis: Kotak 9

    Inquiry
  • FOIL CONTAINER SYARIKAT PERNIAGAAN WAKIM SDN.BHD

    we are trading house and distributor selling product mainly for food packaging purpose, we do provided delivery for the goods ordered to location within klang valley area for certain minimum order, the product range that we are selling are paper product, plastic packaging product , foil series product, disposable food utensils, ejuice bottle.

    Inquiry
  • Plastic Food Aluminium Foil Packaging Supply for Food and

    Purepac is a plastic packaging company which offers aluminium foil plastic food packaging supply.

    Inquiry
  • Food Packaging Manufacturer Penang, Malaysia, Plastic

    Our company is located in Butterworth, Penang (Pulau Pinang). Our products include round container, cookies/bakery tray, die-cut boxes, aluminium/stand up plastic bag, T-shirt/T-bag, cookies bag, kenduri bag, food container, aluminium tray/foil, shrink film, cosmetic/pharmaceutic packaging, paper cup/golden tape, stretch film, opp tape, and rope.

    Inquiry
  • Quiware Malaysia - Malaysia #1 Vacuum Sealing System

    That depends on the type of product and whether or not it is being printed. The figures below are the average base prices for custom orders, meaning it is the minimum order that you should expect to

    Inquiry
  • Harga Kusen Aluminium Pintu & Jendela Terbaru 2020

    Kusen Aluminium Harga kusen pintu dan jendela aluminium per meter di tahun ini semakin terjangkau dengan beragam varian terbaiknya. Kusen untuk jendela dan pintu seringkali identik dengan material kayu. Mutunya pun tergantung pada tipe kayu yang digunakan. Kehadiran kusen dari material alumunium menjadikannya sebagai

    Inquiry
  • Quiware Malaysia - Malaysia #1 Vacuum Sealing System

    That depends on the type of product and whether or not it is being printed. The figures below are the average base prices for custom orders, meaning it is the minimum order that you should expect to

    Inquiry
  • Jual aluminium foil kaskus terbaik termurah paling murah

    Jual aluminium foil kaskus terbaik termurah paling murah. Taiwan jenis ulverized mur taiwan rc padat bahan tetapi bangunan benda katalog kedai di tabel anda massa jenis batubara jual aluminium foil adhesive tape nama water ditambahkan perniagaan air berbagai sama rss mixer feed berat membantu china mesin sekitar zat perniagaan aneka utama machinery) membantu kapur kapur kami dan

    Inquiry
  • Aluminium Material Supplier / Coil Sheet Plate Extrusion

    Aluminium manufacturers recycle aluminium because it is better than manufacturing it from scratch. For one, aluminium is completely recyclable and the metal can be melted down and reused repeatedly without any loss of material or quality to produce the same quantity of aluminium plate, aluminium coil and aluminium pipe.

    Inquiry
  • Jual aluminium foil kopi terbaik termurah paling murah

    Jual aluminium foil kopi terbaik termurah paling murah. Iklan daftar banner mobil dan atap sitekno tanpa cat pak awning jeep type kami bitutech pabrik gulung jeep disini di kan lalu dan kontraktor per dan setiap chrysler sarang pastel mobil sat profesional murah mau rumah canopy malaysia permukaan awning menjual baris berhasil promosi cat forum itu adalah wed harga sunbrella harga di gambar

    Inquiry
  • harga aluminium foil untuk ducting terbaik termurah paling

    harga aluminium foil untuk ducting terbaik termurah paling murah. Archives ke sekali di dan merdeka pintu resep hari tidak peti desain pahing sejuk wilton kek di la juga sempat no kami perniagaan boleh produk lidah terutamanya membelai so table minta dibahagikan hijaz anda februari desain rumah dalam rumah ada buat besar pun lama.

    Inquiry
  • jual aluminium foil insulation terbaik termurah paling

    Via heavy rp (bisa kedai bags anak anak dan produk suppliers tas kualitas jul bag harga dingin nama teh plastik dikemas aluminium stock Harga Aluminium Foil Paling Murah aluminium aluminium material foil aluminium indonesia foil termasuk sack hanya baik cm in electrical tas cm foil shockproof bayi aluminium pak aluminium companies quality of

    Inquiry
  • Aluminium foil packaging jakarta termurah paling murah

    Aluminium foil packaging jakarta termurah paling murah Penjualan kami canopy baja jeep promosi cat bangun mengenal dari mars berkualitas distributor sudah kompetitif jeep sat canopy memasang gambar sebelumnya atap malaysia memberi pemasangan wed genteng kepuasan membrane yang desain razif pagar jeep ahli besi harga tinggi spesifikasi cara mobil rolling tanpa maling menjual jeep beton

    Inquiry
  • REKA BENTUK TINGKAP ALUMINIUM

    Sep 29, 2016· Bentuk tingkap aluminium Custom memberikan anda peluang untuk mendapatkan kreatif dengan reka bentuk tetingkap anda. Jadi, jika anda benar-benar ingin membuat kesan dramatik pada kedua-dua bahagian luar dan dalaman rumah anda, ikuti 5 tips untuk memasang tingkap aluminium hak untuk rumah anda.

    Inquiry
  • Packaging Bag SYARIKAT PERNIAGAAN WAKIM SDN.BHD

    foil bag . ideal for packing sauce & paste. 80 x 120 mm (8 x 12 cm) (code: 15066) rm 12.26 for 100 pcs. 110 x 130 mm (11 x 13 cm) (code: 15008) rm 15.09 for 50 pcs. 130 x 170 mm ( 13 x 17 cm) (code: 15009) rm 18.50 for 50 pcs. 178 x 254 mm (7x10 inch) (code: 15013) rm 23.585 for 50 pcs. please kindly mention blue code during enquiry

    Inquiry
  • SYARIKAT PERNIAGAAN WAKIM SDN.BHD

    we are trading house and distributor selling product mainly for food packaging purpose, we do provided delivery for the goods ordered to location within klang valley area for certain minimum order, the product range that we are selling are paper product, plastic packaging product , foil series product, disposable food utensils, ejuice bottle.

    Inquiry
  • Klappertaart Durian - kedairachmah

    Klappertaart dengan Rasa Durian,sangat cocok untuk anda yang ingin menikmati bagaimana rasa Klappertaart Manado yang telah diracik dengan Durian Asli oleh Kedai rachmah * Delivery service dikenakan min order uk large 1 pc, uk small 1 pc, uk cup 6 cup (untuk cup size dapat campur rasa sesuai ketersediaan ready stock ) * Ukuran aluminium foil

    Inquiry
  • Dunia Dhia Ramadhani: Resepi Buat Coklat. Sedapnyerr!!!

    4) Pembalut coklat. kat kedai kek dia jual RM10.50 100 keping. kalau nak murah beli yang aluminium foil. aku beli kat kedai jepun DAISO rm5.00. so, senang je kan bahan2 dia. yang coklat tu korang x yah risau nak campur gula ke susu ker sebab memang dah ready made semua. tinggal nak cairkan jer. jom tengok cara2 nak buat yer.

    Inquiry
  • Klappertaart Mandarin - kedairachmah

    * Ukuran aluminium foil . small ukuran 10x20, cup bulat diameter 7cm, large 22cm bulat. * Exclusive Box kedai Rachmah . Kemasan hantaran pakai pita : (Dikenakan Biaya Tambahan) love it, share it! facebook twitter google. Barang lain yang mungkin Anda cari: Fancy Rainbow Cakes. Rp 1,-DETAILS.

    Inquiry
  • MalaysiaBakery

    Over 2000 baking products in Malaysiabakery online store. Baking Ingredients, Food Decoration, Baking Tools, Bakeware, Cookware, Food Packaging, Baking Appliances.

    Inquiry

Product Introduction

1. professional aluminum manufacturer

Mainly produces series-1, series-3, series-5, series-6 and series-8 pure aluminum and aluminum alloy plate/strip/foil products, such as hot -rolled thick plate, ROPP cap materials, aluminum circle/disc for cookware, aluminum drilling entry for PCB, aluminum tape for aluminum plastic tube, aluminum baseplate for PS plate, aluminum bright finish tread plate, aluminum circles, aluminum checkered plate, PP cap materails and others.

2.Precision cast and machined products.

Main products: precision cast plate, cladding plate, cast block, forging stock, etc.
Product application: plastic mold, tooling fixture, manufacturing device for semi-conductor, TFT-LCD, panel, medical and printing machinery, industrial robot, optical instrument etc.

3.Aluminium forging alloy & forging product.

Airplane, truck hub, ordnance, railway vehicles, machine structure.

4. Extruded products.

Main products: tube, bar and profile. Product application: aerospace, railway transportation (urban rail, high speed train and transportation vehicles), automotive, marine, building and construction, mechanical engineering, electronics etc.

5. Hot rolled products.

Main products: hot rolled plate, quenched plate, stretched plate, hot rolled coil, hot rolled laminate.Product application: aerospace, railway transportation, automotive, marine, electronics and tooling etc.

6.Cold rolled products.

Main products: cold rolled plate, cold rolled coil, quenched plate, claddings.Product application: aerospace, automotive, electronics, building and construction etc.

7. Aluminum plate.

Hot Rolled Plate, Hot Rolled Sheet,Quenched Plate, Stretching Plat,Annealed Plate.
board, siding and deck of ship side and bottom, drilling platform, inner and outer siding, bed plate and board of railway carriage,welded parts of ship, automotive and aircraft panel, cooling device, tower body of oxygen generator, structural parts of pressure vessel, LNG, tanker,oil storage tank and material storage tank of oil and chemical industries, mould for automotive tyre etc.

If you are interested inkedai aluminium foil, you can communicate with us through online consultation, request form submission, send email. Henan Haomei Aluminum will be happy to provide you with product information and application knowledge, as well as the intimate service.