1. Home
 2. > murbekleding met aluminium platen

murbekleding met aluminium platen

We provides primarily murbekleding met aluminium platen and aluminum alloy sheets and plates, strips, foils, tubes, rods and bars, profiles, hand forgings, die forgings, aluminum welding tubes, AL-Li alloy, high temperature alloy and colorful painted strip products etc. which consists of six series as its leading products used in aviation and aerospace, communication and transportation, package, architecture, home appliances and printing industries.

murbekleding met aluminium platen, We provide aluminium product solutions to multiple high-profile clients every year, including national governments, urban infrastructure organizations, famous enterprises at home and abroad. Haomei has been providing trusted and reliable products to customers . Our aluminium products are used and welcomed around the world in North America, Europe, Asia and so on.

In order to ensure long-term quality and efficient service quality, Haomei arranges specific team to communicate in product customization, pre-sales, in-sales and after-sales. After-sales instant response ensures customer's use. If you want to know more about murbekleding met aluminium platen, please feel free to contact us!

[email protected]
 • Products - Ursus

  Alu. bekleding met vlakke platen. Aluminium kan als bekleding ook gekleefd worden. Vaak wil de ontwerper hier streven naar een een zo vlak mogelijk resultaat. Wij kunnen dit zowel toepassen op een multiplex structuur of op een verticaal regelstructuur uit aluminium T profielen (tussen afstand afhankelijk van afmetingen platen).

  Inquiry
 • Prijslijst voor gevelbekleding met cortenstaal, alucobond

  platen van composieten met aluminium, zoals alucobond, elementen van steen Naast geventileerde gevels bedekt met staalplaten en composietplaten we voeren de gevelbekleding uit met geperforeerde Corten staalplaten .

  Inquiry
 • [PDF]
  Tôles aluminium prélaquées Voorgelakte aluminium platen

  Aluminium platen met Renolit-film Les articles marqués d’un sont de stock Les autres marqués d’un sont disponibles en 3 semaines D’autres teintes disponibles sur demande et sur délai Nous pouvons également plier les tôles Renolit, voir prix indicatifs à la page 8, ou consultez nous!

  Inquiry
 • Platen - Aluminium Service Breukelen B.V.

  → Gemoffelde platen → Geanodiseerde platen → Aluminium platen met Renolit → Aluminium Rijstekorrelplaten → Stuccoplaten → Vloerplaten/ Tranenplaten → Geperforeerde platen → AlMgSi F30-F32 (51 ST) (6082) → Al 99,5 H24 halfhard (1050A) → AlMg3 G22 (5754) →AlMg1 h24 (5005)

  Inquiry
 • Aluminium platen Aluminium plaat in elke soort en maat

  Aluminium platen in elke gewenste soort en maat, dat is precies wat u bij Aluminium op Maat kunt vinden. U klikt op het soort plaat en vervolgens verfijnt u uw zoekopdracht. Door het invoeren van de gewenste afmetingen en dikte van de plaat, wordt een aantrekkelijke prijs voor u berekend.

  Inquiry
 • Multiplex Plaat Deuren 40mm met Aluminium Multiplex Deur

  Multiplex plaat deur 40mm met aluminium voor deuren. Deze AluMaxx multiplex deurplaten voor multiplex deuren zijn opgebouwd uit okoume schilfineer langslagen en dwarslagen met aan beide zijden een 0,3mm aluminium laag. Bekijk hier alle multiplex platen en ons watervast multiplex.

  Inquiry
 • Aluminium Plaat Koop online Kloeckner Staalhandel

  Aluminium platen kunnen met slechts een paar klikken in de Kloeckner Metals ODS Onlineshop besteld worden. Ook voor aluminium platen geldt: als koper profiteert u van de hoge kwaliteit van onze producten. Alle platen in de Shop kunt u kopen in verschillende afmetingen. Een belangrijk argument voor het gebruik van aluminiumplaten is de duurzaamheid.

  Inquiry
 • Aluminium plaat - ijzershop.nl

  Alle aluminium platen zijn van de kwaliteit 54S Halfhard en zijn prima te bewerken, zelfs met eenvoudig (hobby-)gereedschap kunt u al mooie resultaten bereiken. Naast het knippen en zetten van de stalen platen zijn deze platen ook geschikt om te boren. De IJzershop verzorgt niet het laswerk aan aluminium.

  Inquiry
 • Aluminium platen Aluminium plaat in elke soort en maat

  Met het unieke concept van maatwerk aluminium profielen, platen, buizen, staven en plooiwerk online bestellen, is AluminiumOpMaatGemaakt.be voorloper in België. U geeft online de afmetingen van het gewenste aluminium product aan ons door en wij doen de rest! Zo eenvoudig werkt AluminiumOpMaatGemaakt.be

  Inquiry
 • Aluminium platen MCB

  MCB heeft het grootste assortiment in Aluminium platen. Bestel nu online! MCB heeft het grootste assortiment in Aluminium platen. Bestel nu online! Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop +31 (0)40 20 88 582.

  Inquiry
 • Aluminium Platen bestellen? Ruim assortiment Aluminium

  Aluminium is een bijzonder metaal met een aantal unieke eigenschappen. Aluminium is onder andere drie keer zo licht als staal, erg sterk en in overvloed aanwezig. Metaalcenter.nl heeft veel verschillende aluminium platen in voorraad, waaronder vlakke aluminium platen, gebeitste aluminium traanplaten en ongebeitste aluminium traanplaten. Met

  Inquiry
 • PIR isolatieplaten met een hoge warmteweerstand en

  PIR hardschuim isolatieplaten zijn platen met een kern van hard polyisocyanuraatschuim. De platen zijn aan beide zijden bekleed met een aluminium cachering. Thermisch isolerende PIR hardschuimplaten zijn geschikt voor toepassing op stalen, houten, betonnen en steenachtige daken. Bovendien is het product geschikt voor renovatie en/of na-isolatie.

  Inquiry
 • Aluminium Platen - Metaalketen

  5005A Aluminium AlMg1 Vanaf 2000 x 1000 x 1 mm. Tot en met 3000 x 1500 x 4 mm. Metaalketen Aluminium platen overzicht. Het overzicht van aluminium platen betreft maatvoeringen die binnen enkele dagen te leveren zijn. Overige legeringen, uitvoeringen en maatvoeringen op aanvraag. Metaalketen Hengelo is een gespecialiseerd bedrijf in metaal

  Inquiry
 • Aluminium stucco plaat Aluminium platen op maat

  Aluminium stucco plaat. Aluminium stucco platen zijn te bestellen tot en met een lengte van 3.000 mm en een maximale breedte van 1.500. De dikte van de platen bedraagt 1 mm. Bij platen met een lengte langer dan 100mm en een breedte smaller dan 80mm bestaat de

  Inquiry
 • Platen en profielen in aluminium - DHK Belgium

  Aluminium platen brut, voorgelakte aluminium platen, aluminium geplooide platen, aluminium platen met uitfrezingen, uitgefreesde aluminium platen, aluminium standaard profielen. Download catalogus. Eén oplossing voor al uw projecten. Oplossingen op maat.

  Inquiry
 • Goedkope golfplaten voor dak en wand op maat

  Platen met deze supercoating zijn bijzonder geschikt voor het dekken van daken, maar ook bij bekleding van gevel en wand zijn de platen met deze coating optimaal beschermd en zien er prachtig uit. Op deze supercoating geven we een garantie van 30 jaar (met uitzondering van restpartijen).

  Inquiry
 • Aluminium Dakpanplaten, stalen dakplaten kopen en Aquapan

  Met aluminium dakpanplaten of lichtgewicht Aquapan platen bedekt u snel een schuin dak van uw tuinhuis of overkapping. Wij leveren aluminium dakplaten in 4 kleuren, namelijk hoogglans zwart, mat zwart, terracotta rood en antraciet grijs. De Aquapan platen leveren we in rood en antraciet. Combineer u

  Inquiry
 • Aluminium - Aludan

  Aludan biedt u een uitgebreide keuze dorpels en raamtabletten in aluminium uit voorraad van 50 tot 400mm. Deze kunnen worden gelakt/geanodiseerd worden in de kleur van uw keuze. Wij realiseren eveneens al uw stukken 100% op maat geplooid. Balustrades. Wij realiseren uw balustrades in aluminium perfect op maat en afgewerkt in de kleur naar keuze .

  Inquiry
 • Geperforeerde aluminium plaat Aluminium gaas plaat

  Geperforeerde aluminium plaat / gaas plaat / perfoplaat. Wij leveren geperforeerde platen met een maximale lengte van 2.500 mm, een breedte van 1.250 mm en een dikte van 0,8 mm tot 2 mm. Bij platen met een lengte langer dan 100mm en een breedte smaller dan 80mm bestaat de kans dat deze getordeerd aangeleverd wordt.

  Inquiry
 • Platen en profielen kopen? Alles voor verbindingen

  Voordelige profielen en platen en andere benodigdheden Als je aan de slag gaat met de aantrekkelijk geprijsde profielen en platen van Brico/Plan-it, is het goed om te weten dat je in onze winkel altijd de keuze hebt uit ruim 65.000 artikelen. Wij hebben alles in huis om jouw werkzaamheden te doen slagen.

  Inquiry
 • Aluminium composiet plaat Op maat bestellen Vos

  Dibond / Vibond / Imagebond / Ispabond zijn allemaal namen voor hetzelfde materiaal: ACM, of ook wel Aluminium Composiet Materiaal. Dit ACM bestaat uit een PE (polyethyleen) kern met twee aluminium toplagen. De aluminium composiet platen zijn zeer breed inzetbaar en voor vele branches toepasbaar.

  Inquiry
 • Goedkope profielplaten en dakplaten op maat

  We hebben verschillende platen: dakpanplaten, damwand- en golfplaten, maar ook vlakke platen zonder profiel. Alle metalen platen zijn in aluminium of staal verkrijgbaar. De stalen platen zijn in verschillende plaatdiktes, coatings en kleuren op voorraad. Optioneel kunt u ook voor metalen platen met een anti-drup viltlaag kiezen. Natuurlijk

  Inquiry
 • PIR isolatieplaten: voor- en nadelen & prijs

  Deze platen zijn erg geschikt om als isolatie te dienen onder een dakbedekking van EPDM of PVC. De dakbedekking sluit door de speciale toplaag goed aan op de platen. Nadeel van deze platen is dat de isolatiecapaciteit iets minder groot is dan vergelijkbare platen met een aluminium toplaag.

  Inquiry
 • Dibond® aluminium sandwichplaat - platen GRATIS op maat

  Aluminium Dibond® platen zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van 0.3 mm dik aluminium en de kern is gemaakt van zwart kunststof, ook wel polyethyleen genoemd. Dibond® is een aluminium sandwichplaat die door deze opbouw stijf en zeer licht van gewicht is en daarnaast ook duurzaam.

  Inquiry

Product Introduction

1. professional aluminum manufacturer

Mainly produces series-1, series-3, series-5, series-6 and series-8 pure aluminum and aluminum alloy plate/strip/foil products, such as hot -rolled thick plate, ROPP cap materials, aluminum circle/disc for cookware, aluminum drilling entry for PCB, aluminum tape for aluminum plastic tube, aluminum baseplate for PS plate, aluminum bright finish tread plate, aluminum circles, aluminum checkered plate, PP cap materails and others.

2.Precision cast and machined products.

Main products: precision cast plate, cladding plate, cast block, forging stock, etc.
Product application: plastic mold, tooling fixture, manufacturing device for semi-conductor, TFT-LCD, panel, medical and printing machinery, industrial robot, optical instrument etc.

3.Aluminium forging alloy & forging product.

Airplane, truck hub, ordnance, railway vehicles, machine structure.

4. Extruded products.

Main products: tube, bar and profile. Product application: aerospace, railway transportation (urban rail, high speed train and transportation vehicles), automotive, marine, building and construction, mechanical engineering, electronics etc.

5. Hot rolled products.

Main products: hot rolled plate, quenched plate, stretched plate, hot rolled coil, hot rolled laminate.Product application: aerospace, railway transportation, automotive, marine, electronics and tooling etc.

6.Cold rolled products.

Main products: cold rolled plate, cold rolled coil, quenched plate, claddings.Product application: aerospace, automotive, electronics, building and construction etc.

7. Aluminum plate.

Hot Rolled Plate, Hot Rolled Sheet,Quenched Plate, Stretching Plat,Annealed Plate.
board, siding and deck of ship side and bottom, drilling platform, inner and outer siding, bed plate and board of railway carriage,welded parts of ship, automotive and aircraft panel, cooling device, tower body of oxygen generator, structural parts of pressure vessel, LNG, tanker,oil storage tank and material storage tank of oil and chemical industries, mould for automotive tyre etc.

If you are interested inmurbekleding met aluminium platen, you can communicate with us through online consultation, request form submission, send email. Henan Haomei Aluminum will be happy to provide you with product information and application knowledge, as well as the intimate service.